Consulta llocs i dates i fes la teva inscripció aquí!

Activitats formatives del Projecte Rius. Calendari Tardor 2022.

 

L’activitat s’adreça a tothom que vulguin passar un matí divertit analitzant l'estat ecològic del riu i, especialment, hi estan convidades aquelles persones interessades en ser voluntàries de Projecte Rius.

Rebre la formació inicial és indispensable per tal de participar en el projecte. Aquestes activitats són l’ocasió de conèixer de prop la metodologia d’inspecció, familiaritzar-se amb els estris i paràmetres d’anàlisi i posar a prova la vostra destresa. També ens permet explicar-vos de primera mà el context de l’acció voluntària, els compromisos que adquiriu, els passos a seguir per formalitzar el grup, resoldre dubtes i conèixer-nos una mica millor.  

Assistir a les activitats no suposa cap compromís de continuïtat per part vostra. Si només voleu venir a treure el cap i conèixer més de prop què fem, o bé passar un matí entretingut en família, també sereu molt benvinguts!

Les activitats són a l’aire lliure i tenen un caire demostratiu i participatiu. Tenen una durada aproximada de 3 hores. Són gratuïtes i obertes a tothom. Cal inscripció prèvia. 

Consulteu calendari i feu la vostra inscripció en aquest enllaç.

Thumbnail