Més informació sobre RiuApp

Projecte Rius estrena una nova eina que vol facilitar al voluntariat el registre de les dades obtingudes a través de la inspecció fluvial: l’app per a mòbils i tauletes RiuApp.

Aquesta aplicació es pot descarregar a través d’Apple Store y Play Store. Cal tenir en compte que per entrar a l’aplicació cal ser voluntari o voluntària del Projecte Rius, ja que són necessiaries les claus d'accés.

El funcionament de l’aplicació és senzill i intuïtiu. De tota manera, hem creat un breu tutorial per explicar-vos el procés d’entrada de dades, i alguna sorpresa més! Teniu disponible el vídeo al final d’aquest article i al canal de Youtube de l’Associació Hàbitats.

L’aplicació és una col·laboració amb el FEHMLab de la Universitat de Barcelona, grup de recerca creador de RiuNet, amb qui compartim la passió per la conservació dels rius i amb qui estem creant una base de dades conjunta sobre l’estat dels rius i rieres de Catalunya.

L’entrada de dades a través de la web del Projecte Rius segueix disponible per a tots els grups que ho prefereixin. Hem aprofitat la creació de l’aplicació per renovar aquest web que, tot i que ja es pot utilitzat per al registre de dades de les inspeccions, encara estem acabant de posar a punt i properament tindrà disponibles totes les funcions.

Esperem que les noves eines us siguin útils, i us recordem que estem a la vostra disposició en cas que tingueu qualsevol dubte.

Thumbnail